Home Werk voor bureaus

Werk voor eigen klanten

Contact

Naast mijn werkzaamheden als freelance ontwerper voor diverse bureaus ben ik ook actief binnen mijn eigen klantenbestand.

Hiernaast een aantal reacties van klanten.

Bent u enthousiast geraakt, en wilt u graag meer weten of zien?
Klik dan

De uitgebreide kennis van en ervaring met het ontwerpen, in combinatie met de flexibele en coöperatieve houding van Wouter, maken hem tot een aan te bevelen partner bij de ontwikkeling en profilering van uw bedrijf.
Gerrit Keuning - Educonnect


We hebben ons logo, visitekaartjes, banner en ansichtkaart laten ontwerpen door Wouter. Met het resultaat zijn we erg blij omdat het er professioneel uit ziet maar nog belangrijker omdat het uit straalt wie we zijn en waar we voor staan. Het resultaat is de beste beschrijving van onze samenwerking, die we als zeer prettig hebben ervaren!
Melany en Saskia - Huxtable


Dankzij Wouter Friso zag Varsity Magazine er dit jaar beter uit dan ooit. Hij nam uitgebreid de tijd om een strak en stijlvol stramien te maken en vulde vervolgens in een razend tempo in. Uiteindelijk zag het er prachtig uit. Wat ik bovendien zeer gewaardeerd heb, is zijn duidelijkheid. Hij gaf heel duidelijk aan wat ik wel en niet van hem kon verwachten en wat hij van mij verwachtte en vooral wanneer. Kortom: Wouter is creatief, precies en professioneel. Een ideale vormgever.
Tjerk Gualthérie van Weezel - Varsity magazine


Wouter is erg prettig om mee te werken en communicatief. In elke fase van mijn huisstijltraject heeft hij goed gecommuniceerd wat de mogelijkheden waren. Hij was erg betrokken bij mijn project en heeft zelfs de naam van mijn bedrijf verzonnen. Dankzij zijn enorme input en trekkende rol is hij er in geslaagd om deze naam uit te werken naar een passend logo en de daarbij behorende huisstijl items.
Mr. E.van der Spek - Streng10


Het proces is altijd een gebeuren van samenwerking, van vraag en antwoord en dan op elkaar reageren. Samen kom je dan tot een heel mooi eindresultaat. De samenwerking gaat heel vloeiend. Ik geef wat aan en daar wordt dan snel en adequaat op gereageerd. Ik ben altijd blij met het eindresultaat. Het eindresultaat geeft dan precies weer wat mijn intentie was en soms is het zelfs mooier als ik had kunnen dromen. Ga maar met deze man in zee, hij werkt zeer professioneel en dat zal je bedrijf verder helpen.
Toine Revier - Spirit Coaching


SolarNow was hard toe aan een meer tot de verbeelding sprekende huisstijl. Wouter Friso heeft ons hierbij geholpen. Dit hield ten eerste een nieuw logo in. Wouter is goed in staat gebleken zich in te leven in onze behoeftes en wij zijn tevreden met het nieuwe logo van SolarNow BV. De communicatie tijdens het traject was goed en afspraken zijn nagekomen.
Willem Nolens - Solar Now

 
links